КОЛИКИ

Чай „Бебезан“ съдържа анасон, копър, маточина, лайка – все успокояващи билки. Беше ни преписан от педиатъра на Ивайла за коликите, които са нещо доста натоварващо особено нощем. Този чай е на билкова основа и не натоварва детето.
Чай против колики

bebezan

Разбира се не очаквайте чудеса от този чай. Има подобен, гранулиран чай на HIPP с копър и анасон.
Може да се използва SABSIMPLEKS това са капки, които намаляват мехурчетата в течностите които се поемат от детето. Поглъщането на повече въздух от новороденото, при поемането на течности (мляко, кърма, вода, чай), е причината за коликите. Не са лоши капките ние сме ги използвали за Преско, но химията си е химия. Имайте предвид че капките не са особено евтини, една опаковка стига за 3-4 дни и се дават преди храна, за да имат по голям ефект.

Капките БЕБЕНОС са на билкова основа, отвратителни са на вкус както за детето така и за този който ги дава. Помагат при коликите. Ние редувахме двата вида капки + чай на хип и имаше ефект и то при сериозни колики до към 6-7 месец.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>